Email kami : info@gagahsatria.com
Hubungi kami : +606 631 4044
HUBUNGI KAMI
+606 631 4044

Laman Utama ::> Tentang Kami

GAGAH SATRIA

GAGAH SATRIA

Syarikat GAGAH SATRIA (MALAYSIA) SDN BHD (GSSB) adalah syarikat bertaraf Bumiputra telah ditubuhkan pada 11 November 2002 sebagai sebuah entiti bisnis yang dipelopori oleh bekas Anggota Angkatan Tentera Malaysia. Syarikat kami menawarkan perkhidmatan pembekalan domestik dan Freight Forwarding. Kami menyertai bidang kargo dengan strategi jarak-jauh dengan menyediakan penyelesaian kepada semua keperluan pengurusan rangkaian perbekalan (supply chain management) dan logistik .

Gagah Satria juga menyediakan penyelesaian Rangkaian Perbekalan merangkumi Perkhidmatan Pengangkutan melalui pelbagai kaedah, Pergudangan dan Pengedaran, Penghantaran Barangan Domestik/Antarabangsa, Kelulusan Kastam, dan Perkhidmatan Logistik diperingkat domestik dan luar negara.

Kami adalah unik dalam meyediakan perkhidmatan yang memuaskan bagi memenuhi setiap keperluan dan kehendak pelanggan. Syarikat kami juga telah mewujudkan reputasi unggul dan boleh dipercayai dalam memberikan pelanggan perkhidmatan pembekalan domestik dan pengurusan pengangkutan dengan penyerahan tepat pada waktunya untuk setiap penghantaran/kiriman dalam dan luar negara.

KEKUATAN KAMI

Punca kekuatan Gagah Satria adalah

Pakar runding aras tinggi
dan pengalaman perlaksanaan projek.

Kepakaran
teknikal.

Pelanggan dan
pihak berkepentingan.

Pasukan Pengurusan
yang berpengalaman.

Infrastruktur
yang boleh skala.

Komitment yang
berkualiti